Křest knihy Jakubovy Housle

Křest knihy Jakubovy Housle

16.12.2011 v 17.30 hod v knihovně

Přijměte pozvání na křest nové knihy Daniely Mičanové. V kulturním programu vystoupí cimbálová muzika Vonica.

Přečtěte si článek a prohlédněte fotografie.


Daniela Mičanová se narodila, vystudovala a působí v Hustopečích u Brna na jižní Moravě. Na živobytí si vydělává překlady z angličtiny, ve volných chvílích se baví literární činností. Má ráda pohádky, starý Egypt a moravský folklór. Je autorkou takzvané upírské trilogie a více než desítky překladů dobrodružné i populárně naučné literatury, opět většinou situované do Egypta. Nedávno publikovala veskrze současnou milostnou novelu Mlčení v růžovém, nazvanou podle lyrické olejomalby Jindřicha Hegra. Pokud právě pilně nepřekládá, pracuje na dalším pohádkovém příběhu, který se tentokrát bude jmenovat Jakubovy housle.

Každý zaváhal, kdo nepřišel v páteční podvečer do městské knihovny. Proběhl zde totiž křest nové knihy Daniely Mičanové. Poúvodním slovu knihovnice J. Horákové, popisovala autorka dlouhou cestu tohoto titulu na svět. Další vstup. sl. Daniely seznámil přítomné s knihou a na ochutnání citovala úryvek z novéhorománu. Křest Jakubových houslí provedla s muzikanty CM Vonica a za účasti všech přítomných. Celým večerem provázely nádherné tóny písní v podání cimbálové muziky. 

Popřejme Daniele Mičanové mnoho úspěchů v její spisovatelské, ale i překladatelské dráze, a těšíme se na setkání při uvedení další knihy do řad čtenářů.

Zde najdete příspěvek Lukáše Hubatky:


Přidat komentář





Daniela Mičanová, 19. 12. 2011, 12.12

Děkuji, bylo to krásné, krásnější, než jsem se odvážial doufat. Do knihovny jsem poslala soupis receptů na cukroví, které po čas akce nejvíce chutnalo. A ještě tímto dodatečně zvu laskavé čtenářky a čtenáře na svůj blog: danielamicanova@blog.cz Pokojné svátky všem!

reagovat

Daniela M., 22. 12. 2011, 12.12

Omlouvám se, správná adresa blogu je samozřejmě: danielamicanova.blog.cz :-) (bez zavináče).

reagovat

Obálkami v katalogu knih přispívají:

Vydavatelství CPressKosmasKnižní webKanzelsbergerLibrexPemicKosmasVltava StoresKnihyczDobrovský knihkupectvíČeské knihy

© 2011 Nová reklama. Webová prezentace je navržena s ohledem na pravidla přístupnosti.