JAK NAPSAT BESTSELLER

JAK NAPSAT BESTSELLER

21. března v 15 hodin

Návštěvníci semináře tvůrčího psaní dostali takřka návod na napsání poutavého příběhu. Dozvěděli se, co by v něm nemělo chybět, jak čtenáře zaujmout. Na místě si vyzkoušeli rozepsat krátký příběh na zadanou větu, napsané pak mohli prokonzultovat s lektorem. PhDr. Antonínu Kudláčovi se podařilo do poměrně krátkého času vměstnat ty nejdůležitější věci pro psaní.

Knihovnice na závěr vyzvala všechny přítomné, aby se tvorby nebáli a zaslali své příspěvky do 4. ročníku literární soutěže "Hustopečské brko".

Reakce na přednášku: Přednáška byla velice zajímavá, přínosná v každém směru. PhDr. Kudláč je člověk na svém místě, přednášet umí a dělá to srozumitelně, laskavým přístupem a řekne vždy to podstatné. I toto druhé pokračování pro mě mělo velký význam a bude - li možnost, na jeho přednášku přijdu vždycky. Srdečný dík za pěkný počin!

Doplněna fotogalerie.



Přidat komentář





Iva Štěpánková, 03. 04. 2013, 08.04

Přednáška byla velice zajímavá, přínosná v každém směru.PhDr.Kudláč je člověk na svém místě, přednášet umí a dělá to srozumitelně,laskavým přístupem a řekne vždy to podstatné.I toto druhé pokračování pro mě mělo velký význam a bude - li možnost, na jeho přednášku přijdu vždycky. Srdečný dík za pěkný počin!

reagovat

Antonín Kudláč , 27. 04. 2013, 14.04

Děkuji paní Štěpánkové za chválu. Musím říct, že i pro mne byla tato akce velmi příjemná a posluchači byli velmi vstřícní, pozorní a tvůrčí. Nesmírně rád ještě někdy do Hustopečí přijedu.

reagovat

Obálkami v katalogu knih přispívají:

Vydavatelství CPressKosmasKnižní webKanzelsbergerLibrexPemicKosmasVltava StoresKnihyczDobrovský knihkupectvíČeské knihy

© 2011 Nová reklama. Webová prezentace je navržena s ohledem na pravidla přístupnosti.