Závěrečný seminář A3V v Chotěboři

Závěrečný seminář A3V v Chotěboři

1. června 2017

Ve čtvrtek 1. června se 14 studentů virtuální A3V vydalo na závěrečný seminář do Chotěboře. Nejdříve jsme zastavili u zdejšího zámku a prošli jsme se zámeckou zahradou, kde nádherně kvetly rododendrony a promenádovali se překrásně zbarvení pávi. Poté jsme odjeli na samotný slavnostní seminář, kde za účasti manažerky A3V ing. Kláry Nehodové převzali tutoři jednotlivých středisek potvrzení o absolvování semestru pro své studenty.         

Po skončení slavnostního ceremoniálu jsme vyšli s průvodcem na procházku městem. Poznali jsme významné stavby a zajímavá místa Chotěboře. Vycházku jsme zakončili opět u zámku Chotěboř, který v současné době patří rodu Dobřanských. Na zpáteční cestě jsme se zastavili u pana Mgr. Pavla Šimona ve Sněžném u Nového Města na Moravě, kde jsme obdivovali jeho harmonickou japonskou zahradu, kterou si zbudoval okolo svého domu.

 Výlet se účastníkům moc líbil, děkujeme panu Dufkovi za bezpečnou dopravu a těšíme se již na příští rok, kdy některé studenty virtuální A3V čeká slavnostní promoce v Praze na půdě České zemědělské univerzity. Nyní máme prázdniny, ale od října pokračujeme semestrem Lidské zdraví.                                                                

                                               tutorka A3V Hustopeče Jitka Horáková

foto Jitka Horáková



Přidat komentář





Obálkami v katalogu knih přispívají:

Vydavatelství CPressKosmasKnižní webKanzelsbergerLibrexPemicKosmasVltava StoresKnihyczDobrovský knihkupectvíČeské knihy

© 2011 Nová reklama. Webová prezentace je navržena s ohledem na pravidla přístupnosti.