Literární kavárna

Literární kavárna

15.11.2011 v 16 hodin - cukrárna Romance

Zveme všechny příznivce literatury na další setkání nad knihou. 

Co bylo v kavárně se dočtete dále. Přidáno několik fotografií.


Úterní odpoledne patřil příznivcům knih a literatury vůbec. Letošní poslední literární kavárna nabízela pestrý program s několika hosty. Hustopečská spisovatelka a překladatelka Daniela Mičanová přinesla představit překlady dvou nových knih. Neskrývala radost z dokončeného díla a těšila se i zobsahu obou knih, které uvedla vybranými ukázkami.

Na kavárně vůbec poprvé proběhl křest nové knihy. Autor, Oldřich Damborský, si splnil sen, když mu po několika knihách vyšla ta, o které snil, knižka veršů ve vázaném vydání. Přípikem dobrým bořeckým  vínem jsme uvedli titul do života a zájemci si jej mohli za symbolickou cenu zakoupit. S panem Damborským zavítal do kavárny i jeho dlouholetý kamarád Zdeněk Patočka, který program doplnil o hudební vystoupení, kdy zazpíval několik svých vlastních písní.

Poslední kavárna nezapomněla ani na soutěžní práce Hustopečského brka. Návštěvníci se tak mohli zaposlouchat do vítězných příspěvků jak básnických, tak i prozaických.

Ten, kdo chodí do knihovny pravidelně, zajímá se, co je pro čtenáře připraveno nového. Výběr z několika novinek si připravili pracovníci knihovny. Stejně i pozvánku na kulturní pořady, které se připravují v závěru roku v Hustopečích.


Přidat komentář





Obálkami v katalogu knih přispívají:

Vydavatelství CPressKosmasKnižní webKanzelsbergerLibrexPemicKosmasVltava StoresKnihyczDobrovský knihkupectvíČeské knihy

© 2011 Nová reklama. Webová prezentace je navržena s ohledem na pravidla přístupnosti.